ζυμη κουρου χωρις γιαουρτι | κιμαδοπιτα βεφα | κεικ με ινδικη καρυδα | νηστισιμη μηλοπιτα κεικ | συνταγες με μελι | κεικ γεμιστο με μερεντα | γλυκο καρυδοπιτα | μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις κορν φλαουρ συναγριδα

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ψωμί με πραγματικό αλεύρι Ζέας και όλα όσα[...]

Τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]

Πηγή: misshealthyliving.gr
Χορτόπιτα με Σπιτικό Φύλλο από Αλεύρι Ζέας

Σε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr

Τραγανή κιμαδόπιτα με πράσο

Για το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό[...]

Πηγή: argiro.gr
Κρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου

Κρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΩΝ   ♦♦  TIPI DI FARINA

foto tratta dal web ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΩΝ * Ονομασια των αλευρων απο μαλακο σιταρι, αναλογα με τη περιεκτκοτητα σε πιτυρο. Τα αλευρα που προερχονται απο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ // LA PASTA[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τραγανή κιμαδόπιτα με πράσο | Συνταγή |[...]

Για το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη[...]

Πηγή: argiro.gr
Μυστικά για καλό ψωμί

Για να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
σιμιγδαλένιο ψωμί από 100% σιμιγδάλι -[...]

Εύκολο σπιτικό σιμιγδαλένιο ψωμί Ψωμί, κρασί και ελαιόλαδο ανήκουν στα θεμελειώδη συστατικά της μεσογειακής διατροφής. Κι ενώ τα δύο τελευταία έχουν περάσει σε[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy