Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 222 συνταγές
Την εποχή που όλα ήταν αλλιώς, για πρωινό ή απογευματινό κολατσιό, αλλά και όταν ζύμωναν ψωμί, οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας έφτιαχναν τηγανόψωμα ή τυρόψωμα.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr3 ασπράδια (100 γρ) 300 ml γάλα 150 ml ανθρακούχο νερό 1 φακελάκι ξερή μαγιά 7-9 γρ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 700-750 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν τ'αρνάκια βοσκήσουν στην πλουσιότατη χλωρίδα της ελληνικής γης και οι κοτούλες επίσης, ένα μάτσο μάραθα από την εξοχή και τα ντόπια τυριά από τ'αρνάκια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο για πίτες 400 γρ. κασέρι, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη 200 γρ. κεφαλογραβιέρα ή γραβιέρα, τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 100[...]
Πηγή: icookgreek.comΜου αρέσουν πάρα πολύ όλες οι πίτες, αλμυρές και γλυκές, γιατί στο σπίτι μας τις συνηθίζαμε πολύ. Χρησιμοποιούσαμε μόνο σπιτικό φύλλο που ενσωματώνεται τέλεια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΦτιάξτε αυτή την όμορφη πίτα με το τραγανό φύλλο και τα πολλά μυρωδικά,θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grψωμί μαργαρίτα συκωτάκια κοτόπουλου αυγά μπέικον φέτα ανθότυρο πιπεριά Φλωρίνης άνιθο Φύλλα δάφνης Οδηγίες 15-20' Βάζουμε τα συκωτάκια σε ένα τηγάνι με[...]
Πηγή: cookpad.com/grφύλλο Για το 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας ξύδι νερό χλιαρό Γέμιση 1 κεσεδάκι γιαούρτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα εύκολο ψωμί για Τοστ, χωρίς ζύμωμα με απλά υλικά. Αυτή είναι η συνταγή που έφτιαξα και θα μοιραστώ μαζί σου όπως πάντα. Μαλακό και αφράτο ψωμί,για τοστ[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΣίγουρα δεν είναι η γνήσια, παραδοσιακή Ευβοιώτικη συνταγή. Όμως μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα σε αυτή γιατί πλησιάζει πολύ στη γεύση που δοκίμασα σε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια ταψί Νο 30 Για το φύλλo* 4½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό 1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.grΠίτα-φαγητό, για πάρτυ ή πικ νικ! Τι χρειαζόμαστε: ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ 1 ποτήρι χλιαρό νερό 4κ.σ. ελαιόλαδο 1κ.γ. γλυκάνισο αλάτι-πιπέρι ξύσμα λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr