Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 11/09/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές Τυρόπιτα ρολό με κασέρι και μπέϊκον Κασερόπιτα με μπέϊκον. Μια συνταγή για μια[...]
Πηγή: sintayes.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΣυμβουλές 17/11/2019 Καρανίκος Γιάννης Συμβουλές Για ΚρέπεςΣουρώνουμε για ένα τέλειο λείο μίγμαΞεκουράζουμε το μίγμα για 12-24 ώρες. Αφού σχηματίσουμε τον χυλό[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΕίναι μερικές γεύσεις που σε συντροφεύουν μια ζωή, και είναι συνδυασμένες με συναισθήματα. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές. Δε λείπει σχεδόν ποτέ από τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα να φτιάξετε[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Μοσχαράκι τυλιγμένο σε σφολιάτα..!! • 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας)• Λίγο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. άσπρα ανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι η δουλειά στους μπαχτσέδες γινόταν από όλη την οικογένεια και ξεκινούσε αξημέρωτα: πότισμα, ξεβοτάνισμα, κλάρωμα, συλλογή... ένα σωρό δουλειές[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 250 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή 150 γραμμάρια φυτικό λίπος 100 γραμμάρια λευκό κρασί αρετσίνωτο 7 γραμμάρια Αλάτι 150 γραμμάρια παρμεζάνα[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι μια νόστιμη πιτούλα με ελάχιστους υδατάνθρακες, για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες αλλά δεν κάνουν παζάρια στην νοστιμιά.... (HARCOMBE 2η φάση[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.com