Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 277 συνταγές
Έυκολη κολοκυθόπιττα χωρίς φύλλο Τι χρειαζόμαστε: 1/2kg κολυκύθα 400gr φέτα 2 αυγά λίγο γάλα αλάτι αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά λίγο δυόσμο Τρίβουμε την κολυκύθα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grmini pies with olives, tomato and oregano Υπέροχα πιτάκια που μυρίζουν Μεσόγειο, Ελλάδα, καλοκαίρι, χωριό.... Η ελαφριά και ιδιαίτερη γεύση τους νοστιμίζει[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι για ψωμί και πίτες: 500 γρ. ξηρή μαγιά: 1 φακελάκι ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας νερό: 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελιές: 5-6[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 40 κομμάτια για την ζύμη 5 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις(περίπου) 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 2/3 ποτήρι λάδι 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 1 κ.σ αλάτι 2 κ.σ[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια υπέροχη παραλλαγή της παραδοσιακής τυρόπιτα με φέτα. Η μαλακή και ζουμερή ζύμη της θα σας εντυπωσιάσει. Μπορείτε να την κάνετε για πρωινό ή βραδύνω. Ακόμα[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΨωμί με προζύμιΣυστατικά 800γρ αλεύρι 200γρ προζύμι 14γρ αλάτι 12γρ μαγιά 520γρ νερό Εκτέλεση Βήμα 1: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και ξεκουράζουμε το ζυμάρι[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΓεμιστή κολοκυθόπιτα ή μήπως ψωμάκι μπριος γεμιστό με κολοκύθα και όχι μόνο! Διαλέγουμε σύμφωνα με τα γούστα μας και βεβαίως πράττουμε τα δέοντα όταν βρεθούμε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚάποιες γεύσεις μπορεί να σου "καθίσουν" στο μυαλό σε ώρα δύσκολη και να μην φεύγουν από κει με τίποτε. Μιλάμε δηλαδή για "κόλλημα" και μεγάλη "πετριά" :-))[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι ζύμες με μαγιά θέλουν τον χρόνο τους για να φουσκώσουν και να μας δώσουν αργότερα αφράτο, καλοψημένο ψωμί.
Πηγή: argiro.gr