Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Κάθε μέρα σχεδόν ψάχνω για νόστιμες και εύκολες συνταγές για γλυκά, αλλά δεν μου πήγαινε καν το μυαλό να φτιάξω κάτι με ψωμί του τοστ. Δεν είμαι ο Παρλιάρος,[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Για τη γέμιση, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σε σκόνη και το αλεύρι στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για τη ζύμη Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΨΩΜΙ: Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού και από τις δύο πλευρές με βούτυρο. Βάζουμε ανάμεσά τους σταφίδες. Τις τοποθετούμε τη μία πάνω[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιατί σου ακούεται περίεργο δηλαδή; Η μηλόπιττα εν καλύττερη; Τι έχει να ζηλέψει από την σταφυλόπιττα μου; Τίποτε, να σου πω εγώ, που εδοκίμασα τζιαι που τις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΓλυκιά πίτα από τον Στέλιο Παρλιάρο!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμη για τη φόρμα 80 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 πακέτο σφολιάτα 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. αμύγδαλα αναποφλοίωτα 2 μεγάλα αυγά 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ρούμι μαύρο ξύσμα από ένα λεμόνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΑλλη μια τέλεια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου γευστικότατη και πολύ εύκολη!! Τι χρειαζόμαστε: 16 φέτες λευκό ψωμί του τοστ 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔεν είναι υπέροχο όταν κάνει κάποιος δίαιτα να μπορεί να απολαμβάνει και κάποιο γλυκό πού και πού; Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ... το καλοκαίρι και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: περίπου 20) 175 γρ. βούτυρο αγελάδας, 175 γρ. ζάχαρη άχνη, 2 αβγά, 250 γρ. τυρί κρέμα, ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 κ.γ. κακουλέ (καρδάμωμο),[...]
Πηγή: xrysessyntages.com