Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 582 συνταγές
Καλιτσούνια με μυζήθρα, Καλιτσούνια κρητικά Ηρακλειώτικα, Καλιτσούνια γλυκά με μυζήθρα, δυόσμο και φράουλες, Η συνταγή μας για τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια στο περιοδικό στύλε τη συνταγή σου!, Καλιτσούνια | Συνταγή | Argiro.gr, Η συνταγή μας για τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια στο περιοδικό στύλε τη συνταγή σου!
Γλυκιά ομελέτα με τα τελευταία φρούτα του χειμώνα! Ένα νοστιμότατο γλυκό διαίτης, Γλυκιά στριφτή κολοκυθόπιτα, Ρίχνουμε για 10 λεπτά τα ξερά φρούτα σε νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε, τα ακουμπάμε σε πετσέτα να στεγνώσουν καλά και τα ψιλοκόβουμε. Εντωμεταξύ βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη, το ρύζι και τη βανίλια και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε τον κρόκο χτυπημένο με λίγο από το γλυκό για να πάρει θερμοκρασία και έπειτα το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα φρούτα και την κρέμα toffee και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το γλυκό σε μπολάκια ή ποτήρια και τα αφήνουμε να σταθούν 20 λεπτά πριν σερβίρουμε. - ZannetCooks, έξοχη, γλυκιά κολοκυθόπιτα Μυτιλήνης - Pandespani.com, Γλυκό κουταλιού φράουλα! #κατσαρόλα #ανοιξιάτικο γλυκό #φράουλες συνταγή από ATHINA_SERRES SynAthina, Γλυκιά μπομπότα με γλυκό κυδώνι
Την συνταγή την είδα σε εκπομπή μαγειρικής και σήμερα την έφτιαξα, είναι πολύ εύκολη και νόστιμη και σας την προτείνω. Υλικά 1 φλυτζάνα ταχίνι 1,5 φλυτζάνα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για τα 3 χοντρά χωριάτικα φύλλα) 4 1/2 φλιτζάνια αλεύρι απλό ½ κουταλιές ξύδι 1 φλιτζάνι μαργαρίνη χλιαρό νερό όσο πάρει για ζύμη λεία μαλακιά σαν[...]
Πηγή: greekmasa.grΌποιος έχει ταξιδέψει στην Εύβοια, οπωσδήποτε έχει σταματήσει σε εκείνα τα γραφικά ταβερνάκια μέσα στη βλάστηση και έχει παραγγείλει τηγανόψωμο που έρχεται[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr29/3/16 Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα για να έχετε στο τραπέζι σας το πιο καταπληκτικό ψωμί όλων των εποχών. Είναι πλέον γνωστό πόσο αγαπώ[...]
Πηγή: zannetcooks.com