Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ φούρνος της γειτονιάς μου φτιάχνει τα πιο θεϊκά πολύσπορα τυροπιτάκια με αλεύρι ολικής. Τρως ένα και πας στον παράδεισο! Για μερικά λεπτά μεταφέρεσαι μέσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η τάρτα γίνεται νόστιμη και «πλούσια». Φρέσκο σπανάκι με μπόλικα μυρωδικά και από πάνω βελούδινη μπεσαμέλ. Δύσκολο να σταματήσεις στο ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τις κρέπες 2 αυγά μέτρια σε θερμ. δωματίου 1 κρόκο 220 γρ. γάλα 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 100 γρ. φύλλα σπανάκι ηλιέλαιο για το τηγάνι Για την κρέμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι αγνιόπιτες είναι μυζηθρόπιτες τηγανιού. Συνηθίζονται στην ανατολική Κρήτη και τις αγαπάμε με ξινή ή γλυκιά μυζήθρα και με μυρωδάτο θυμαρίσιο μέλι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠίτα εποχής με κρητικά (και όχι μόνο) τυριά! Χθες η λαϊκή της περιοχής μας ήταν γεμάτη πράσα. Το τέλος του Σεπτέμβρη το έχει αυτό το καλό. Ενώ δεν έχουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή και νόστιμη χρονιά σε όλους σας. Χρόνια Πολλά και Καλά! Εύχομαι να είχατε την ευκαιρία να χαρείτε τους ανθρώπους σας περισσότερο αυτές τις ημέρες και να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr