Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΝοστιμότατη γλυκιά πίτα! Τρώγεται ζεστή και κρύα, σκέτη ή με σαντιγί, είναι υπέροχη! Υλικά για τη ζύμη: 1 ποτήρι γάλα ζεστό 1 αυγό 1 κ.γλ. ξερή μαγιά 2 κ.σ.[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜυστικό Για να μη μαυρίσουν οι αγγινάρες, βάλτε τες μόλις τις καθαρίσετε σε μια λεκάνη με κρύο νερό στο οποίο έχετε προσθέσει το χυμό 1/2 λεμονιού. Συμβουλή:[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΗ εποχή του λωτού είναι εδώ και δίχως ίχνος υπερβολής, έχω στο σπίτι αυτή τη στιγμή γύρω στα τρία κιλά λωτούς που περιμένουν να φαγωθούν ποικιλοτρόπως. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛαχταριστή τάρτα για ολη την οικογένεια. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦανταστική πίτα εποχής, ότι γευστικότερο για το τραπέζι σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση. Μερίδες : Γ ια 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΑναρτήθηκε στις 06/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Πανεύκολη ροδακινόπιτα “cobbler” Μια πανεύκολη συνταγή για ροδακινόπιτα cobbler. Ένα Αμερικάνικο[...]
Πηγή: sintayes.grΤραγανή, ροδοψημένη σφολιάτα που κλείνει μέσα της ζουμερά κεράσια σιροπιαστά. Έντονα βουτυρένια κρούστα σε δικτυωτό πλέγμα επάνω από τα φρούτα, αλειμμένη με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια μπισκοτένια και αφράτη ζύμη χωρίζει στα δύο για να υποδεχτεί την πιο αφράτη σαντιγί με απολαυστικά κομμάτια ροδάκινου. Και, “ω! Τι έκπληξη”, οι Αμερικάνοι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΆλλα λέω πως θα κάνω κι άλλα κάνω, πως λέει και το τραγούδι άλλα μου λεν τα λόγια σου και άλλα η καρδιά σου!! Κάτι με μήλο ήθελα και η αλήθεια είναι ότι είχα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι πολύ δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς μερικά χρήσιμα γκατζετάκια και, ομολογουμένως, χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 μεγάλα μήλα 2 αχλάδια 7-8 ξερά δαμάσκηνα χυμό από 2 πορτοκάλια 3/4 κούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα Ζύμη 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη 75[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη σάλτσα φράουλα: 500 γρ φράουλες 1,5 κούπα ζάχαρη 1/4 απο ενα λεμόνι το χυμό Για την φραουλόπιτα: Τη σάλτσα που φτιάξαμε 400 γρ ζάχαρη 1 κούπα ηλιέλαιο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr