Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 328 συνταγές
Προσπαθήστε τα πιτάκια να έχουν λεπτό πάχος ώστε τα μπουρεκάκια να ψηθούν εύκολα και να γίνουν τραγανά! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 340 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι αγνιόπιτες είναι μυζηθρόπιτες τηγανιού. Συνηθίζονται στην ανατολική Κρήτη και τις αγαπάμε με ξινή ή γλυκιά μυζήθρα και με μυρωδάτο θυμαρίσιο μέλι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΘέλει κόπο, υπομονή και αγάπη ! Υλικά 1 κιλό αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2-3 ποτήρια χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι ζάχαρη προζύμι Οδηγίες Έχουμε το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτή η τάρτα γίνεται νόστιμη και «πλούσια». Φρέσκο σπανάκι με μπόλικα μυρωδικά και από πάνω βελούδινη μπεσαμέλ. Δύσκολο να σταματήσεις στο ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα από τα παραδοσιακά μας προϊόντα που μ' αρέσει πάρα μα πάρα πολύ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μανούλας μου (γιατί εγώ ήμουν πολύ μικρή για[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στην Εύβοια, οπωσδήποτε έχει σταματήσει σε εκείνα τα γραφικά ταβερνάκια μέσα στη βλάστηση και έχει παραγγείλει τηγανόψωμο που έρχεται[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΠάει καιρός που δεν έφτιαξα πίτα! Και μου έλειψε! Όπως ακριβώς το διαβάζεις... μου έλειψε! Μου έλειψε το ζύμωμα του φύλλου (όποιο κι αν είναι το είδος του),[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι γιαουρτόπιτες είναι αγαπημένο ελληνικό γλυκό. Με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, σκέτες ή σιροπιαστές, πολλές φορές αποτελούσαν το γλυκό της Κυριακής ή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Για το χυλό 200γρ. γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 2 κούπες γάλα φρέσκο ή ξινόγαλο 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1κ.γ μπέικιν πάουντερ[...]
Πηγή: megatv.com/cook29/3/16 Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα για να έχετε στο τραπέζι σας το πιο καταπληκτικό ψωμί όλων των εποχών. Είναι πλέον γνωστό πόσο αγαπώ[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 300γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2κ.γ μπέκιν πάουντερ 2 ½ κ.γ κανέλoγαρύφαλα τριμμένα 200γρ. ηλιέλαιο 25γρ. sweete stevia 3 αβγά 200γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook