Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Πριν πολλά χρόνια οι άνθρωποι περίμεναν με λαχτάρα και ευλάβεια να ωριμάσουν στην ώρα τους τα λαχανικά και τα φρούτα. Οπως λέμε «κάθε πράμα στον καιρό[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κιλό πράσα 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 αβγά 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 4 κουταλιά της σούπας βούτυρο Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο 2 κονσέρβες τόνος σε[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 4 άτομα ένα πακέτο κατεψυγμένες ολόκληρες ξεφλουδισμένες γαρίδες γύρω στα 800 γραμμάρια ένα πακέτο Poppadums (είναι κάτι πλακέ πίτες απο ρεβύθια που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια προσαρμογή της κλασικής κινέζικης συνταγής για ανοιξιάτικα ρολά στα ελληνικά ανοιξιάτικα δεδομένα της σαρακοστής. Προέκυψε μετά από 3[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΜια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πίτα πλούσια σε βιταμίνες, φώσφορο, σίδηρο, ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη c, πρωτείνες και ασβέστιο! Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμες κρέπες χωρίς περιττά λιπαρά. Τι χρειαζόμαστε: 12 μεγάλες ή 30 μικρές κρέπες 1/2 κιλό γαρίδες 1/2 κιλό καρότα 1/2 κιλό κολοκυθάκια 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη βασική ζύμη χρειαζόμαστε: 1 κύβο μαγιά 2 ποτήρια νερό 2 κουταλάκια κοφτά αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 3 ποτήρια αλεύρι ζυμωτό 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτιλ: Πληθωρικό ελλnνo- ανατολίτικο fusion Υλικά 1 μεγάλη αραβική πίτα 200 γρ. μπάμιες 2 ντομάτες, τριμμένες 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 30 mI σπορέλαιο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια συνταγή ιδιαίτερα νόστιμη, εμφανίσιμη και νηστίσιμη!! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑΛΜΥΡΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ Πολυ ωραια εγιναν τα γεμιστα κολοκυθακια , αλλα μου περρισεψε ενας τονος κολοκυθοψιχα! Αμαρτια να πετας φαγωσιμο, ιδιως στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.gr