Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Πριν πολλά χρόνια οι άνθρωποι περίμεναν με λαχτάρα και ευλάβεια να ωριμάσουν στην ώρα τους τα λαχανικά και τα φρούτα. Οπως λέμε «κάθε πράμα στον καιρό[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πίτα που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Γενικά η χρήση θαλασσινών ή ψαριών δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ελλάδα, όμως αυτό το πιάτο πρέπει να το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα! Σήμερα φτιάξαμε μία πιτούλα με αύρα θαλασσινή και χιώτικες καταβολές που γίνεται αμέσως και συντροφεύει ουζάκι τέλεια! Μπορεί να τηγανισθεί και σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Φιλέτο σολομού 400 γρ. Σπανάκι 250 γρ. Φύλλο σφολιάτας 500 γρ. Φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Αυγό 1 τεμ. Άνηθος τριμμένος 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Ψωμάκια στρογγυλά 5 Τόνος νερού 300 γρ στραγγισμένο και ψιλοκομμένο Αυγά 3 βρασμένα να σφίξουν ψιλοκομμένα Πιπεριά Φλωρίνης 1 ψημένη φρέσκια ή κονσέρβα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό αν χρειαστεί Για την γέμιση Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Τόνος νερού 1 κονσέρβα Κρεμμύδια[...]
Πηγή: chefoulis.grΕνώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το περιεχόμενο μιας πίτας εξαντλείται μεταξύ κρέατος, πουλερικών, λαχανικών και φρούτων, οι ακόλαστες γαστριμαργικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΑκούγεται εντελώς τρελή ιδέα, αλλά είναι πραγματικά πεντανόστιμη! Τα ξένα blogs υγιεινής διατροφής έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να δημοσιεύουν συνταγές από[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΑπό την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ψωμί με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα. Σας συνιστώ να το απολαύσετε με λευκά μαλακά τυριά, με καπνιστό σολομό αλλά και για πρωινό, με βούτυρο και μαρμελάδα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2 άτομα 2-3 αραβικές πίτες 3 κουταλιές βούτυρο 150 γραμμάρια φιλέτο σοκολό ψιλοκομμένο 5 ντοματίνια κομμένα στη μέση 3 φύλλα μαρούλι Εύκολο και[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 6 άτομα Για τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη[...]
Πηγή: sidagi.gr2 αυγα 1/2 φλυτζανι γιαουρτι 1/2 φλυτζανι κατικι(ελαφρυ τυρι) 1πεστροφα καπνιστη (θα βρειτε σε οποιοδηποτε σουπερ-μαρκετ) 1κρεμυδακι φρεσκο (μικρο) ανιθο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα φιδάκια φτιάχνονται εύκολα με την ζύμη που έχουμε δώσει σε προηγούμενη ανάρτηση (γουρουνάκια). Κόψτε σε πολύ μικρά κομματάκια ελιές ξιδάτες και ενώστε με[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cook4 φέτες καπνιστού σολομού 60 γρ. ροκφόρ 120 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά μερικά κλωναράκια σχοινόπρασου πλατύφυλλο μαϊντανό αλάτι χοντρό πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.gr