Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Για σημερα δεν σας εχω καποια καινουρια συνταγη.Αντι συνταγης προτιμησα να βαλω προτεινομενες συνταγες απο ολες τις κατηγοριες για να χετε να παιρνετε ιδεες τι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤραγανή και με πικάντικη, ζουμερή καρδιά! Γεμάτη από αγαπημένα υλικά... άλλα περισσότερο κλασσικά κι άλλα λιγότερο κλασσικά όπως η ρόκα! Μια χορτόπιτα με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓκιοζλεμέ - Gözleme Gözleme είναι μια πολύ γευστική παραδοσιακή τουρκική χειροποίητη πίτα. Το ζυμάρι ανοίγεται σε πολύ λεπτό φύλλο, γεμίζεται με διάφορα απλά[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα!!! Σήμερα θα δούμε προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2014. Προτάσεις λιγότερο ή περισσότερο εύκολες και πολύ νόστιμες. Μια πίτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 4 αυγά 4 κουτ. σούπας νερό 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για τη γέμιση 250 γρ. φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο 50 γρ. μπέικον,[...]
Πηγή: gastronomos.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grGözleme είναι μια πολύ γευστική παραδοσιακή τουρκική χειροποίητη πίτα. Το ζυμάρι ανοίγεται σε πολύ λεπτό φύλλο, γεμίζεται με διάφορα απλά υλικά και ψήνεται[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜε τη βροχή καταλύτη της αντίληψης, να διαλύει σε μια-δυο μέρες υγρασίας κάθε αίσθηση πως κι ο Οκτώβριος αποστάτησε στο καλοκαίρι, η κουζίνα[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/2 κούπα γιαούρτι 1/4 κούπας βούτυρο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο 1 φύλλο ζήμη κουρού για τάρτες 1 αυγό 1 κουτί /250ml/ κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών 1-2 φέτες ζαμπόν Τριμμένο τυρί (ένταμ ή[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια ξεχωριστή κρεατόπιτα που φτιάχνεται το Πάσχα στην Ήπειρο! Αν τη δοκιμάσετε νομίζω θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 1/2 κιλό φύλλο κρούστας (μπορείτε να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥπέροχη η ζύμη ~ την γέμιση την αφήνω στο γούστο σας! J Υλικά για την ζύμη (βγαίνουν 30 κομμάτια): 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% (200 γρ) 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 25 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΘα σας πώ το κόλπο να φτιάξετε φύλλο για πίτες! Ειναι ευκολο, γινετε τραγανο και σαν σφολιάτα! Υλικα : 1 κιλο Αλευρι 3/4 της κουπας Ελαιολαδο νερο οσο πάρει[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr