Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Στη Σύρο για πρώτη φορά πήγα πριν πολλάααα χρόνια κι έχω αναμνήσεις πολύ ωραίες. Η δεύτερη φορά ήταν πριν δυο χρόνια αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω ότι μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό τα πιο νόστιμα, υγιεινά και αρωματικά ψωμάκια που έχω φτιάξει! Εκτός από το ευεργετικότατο μέλι του χαρουπιού χρησιμοποίησα για πρώτη φορά αλεσμένο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΠιροσκί με πατάτες και αβγά Συνταγή: Εφη Γιαλούση Προετοιμασία 30 λεπτά + 40 λεπτά Μαγείρεμα 30 λεπτά Υλικά για 20 πιροσκί Υλικά Για τη ζύμη -500 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑυτή την φορά είπα να περάσουμε και από την αγαπημένη Λευκάδα, ένα ακόμη όμορφο νησί του Ιουνίου. Είναι ένας προορισμός που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΟι μέρες προς το Ελληνικό Πάσχα προχωρούν με γοργό ρυθμό... Τόσο γοργό που προσωπικά δεν τον προλαβαίνω και τίποτε δεν καταλαβαίνω... Όλα μαζί και να μην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠΙΡΟΣΚΙ ΡΩΣΣΙΚΟ Original Υλικά Για την γέμιση ½ κιλό πατάτες ωμές τριμμένες στον χονδρό τρίφτη 3 κουταλιές μαργαρίνη για τηγάνισμα 2 κουταλιές μεγάλες[...]
Πηγή: greekmasa.grΣαν τάρτα με μια πρωτότυπη, διαφορετική γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 1 κρόκο αυγού 250 αλεύρι ½ φακελάκι μαγιά 125 ml γάλα ½ κουταλάκι αλάτι 100 gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠιροσκί που θα ενθουσιάσει μικρούς μεγαλους ~ ~ ~ ~ ~ Yλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια μαγιά ξηρή 1 φλιτζάνι νερό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr