Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Pin It Μη σας φοβίσει το ζαχαρούχο δεν φαίνετε καθόλου. Είναι από τις καλύτερες ζύμες που έχω δοκιμάσει!!! Μια δοκιμή θα σας πείσει.... Υλικά 1 κουτί ζαχαρούχο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 350 γρ. μαγιά ξηρή: 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού νερό: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comTώρα που αρχίζουν τα σχολεία αλλά και τα βράδια που δεν θέλετε να κάνετε ζύμες η δεν έχετε μαγιά ..Σας έχω την λύση !!! Πίτσα η Πίτα της Γκόλφως, εύκολη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣπιτικά κριτσίνια του Αλέξανδρου Παπανδρέου που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Aλέξανδρος Παπανδρέου Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ Ενα ανοιξιάτικο ευωδιαστό στεφάνι, που δεν αποτελείται από λουλούδια, αλλά από αφράτα γεμιστά ψωμάκια! Μία ωραία πρόταση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την κάναμε στη σχολή στο μάθημα της αρτοποιίας και ομολογώ πως μου άρεσε πάρα πολύ. Μπρέτσελ με ζαμπόν και κασέρι Υλικά: 1 κιλό αλεύρι 50 γρ.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΠίτσα με αφράτη ζύμη και γύρω γύρω στον κόθρο λουκάνικα. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 700 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμ. νερό χλιαρό 300 γραμ. γάλα χλιαρό[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια μαγιά 1 ποτήρι νερού γάλα χλιαρό 1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερό χλιαρό 3 κ.γ αλάτι 5 κ.γ ζάχαρη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ αλάτι νερό όσο πάρει Για την γέμιση 350γρ κιμά αρνίσιο ή μοσχαρισιο ή ανάμεικτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΥπέροχη η ζύμη ~ την γέμιση την αφήνω στο γούστο σας! J Υλικά για την ζύμη (βγαίνουν 30 κομμάτια): 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% (200 γρ) 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 25 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπό τα πιο νόστιμα, υγιεινά και αρωματικά ψωμάκια που έχω φτιάξει! Εκτός από το ευεργετικότατο μέλι του χαρουπιού χρησιμοποίησα για πρώτη φορά αλεσμένο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ-ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ-ΓΙΑ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΥΛΙΚΑ: 500gr ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ) 25 gr ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ 1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 1 1/5 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤούτα τα ψωμάκια, που έγιναν αρκετά εύκολα και γρήγορα, χάρη πάντα στον συνεργάτη αρτοπαρασκευαστή (θεωρώ πως τούτο το μηχάνημα ήταν από τις πιο επιτυχημένες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάντα θεωρούσα την πίτσα (όπως και την πίτα) ένα από τα ωραιότερα εδέσματα, από τα πιο πλήρη αλλά και απ' αυτά με τα αμέτρητα πρόσωπα όπως πάντα πίστευα πώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 350 γρ. μαγιά ξηρή: 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού νερό: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Αλεύρι σκληρό 300 γρ. Μαγιά ξερή 1 φακελάκι Γάλα 250 ml Ελαιόλαδο 3 κουταλi;eς της σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό Ζάχαρη 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.... ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ 15 gr ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ ΑΛΑΤΙ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ΚΙΛΟ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grComments are closed. Αντί να κάνουμε πίτσα, μπορούμε να φτιάξουμε αυτά τα ρολάκια ή ψωμάκια που είναι τέλεια σαν σνακ ή για το πρωινό. Μερικές φορές φτιάχνω[...]
Πηγή: kopiaste.info