Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Καθαρά Δευτέρα προ των πυλών και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι η σπιτική, μυρωδάτη λαγάνα! Υλικά για 2 λαγάνες: 500 γρ αλεύρι από σκληρό σιτάρι 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αφού είδαμε ( εδώ ) πως φτιάχνουμε το υγρό φυσικό προζύμι ( υ.φυ.προζ. ), ας πάμε να δούμε πως πρέπει να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια το προζύμι (Biga) 320 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή Ολικής ή Σίκαλης 200 γρ. νερό 3,5 γρ. ή μισό φακελάκι ξηρή μαγιά ή το μισό από μια συσκευασία φρέσκιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αφράτες πιτούλες για σουβλάκι και όχι μόνον! Με το φυσικό προζύμι μπορούν να διατηρηθούν 2-3 ημέρες και το μόνο που θέλουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr