Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Έκανα αγρια μαγιά η το γνωστο αγριο προζυμι. Αυτη η τεχνικη ειναι πολυ παλια απο τις γιαγιαδες μας. Μπορει νά γίνει από φρεσκα φρουτα, δηλ. μήλα,[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΦέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για 4 άτομα (8 τεμ.) Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στη Ζάκυνθο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πολλά μαγαζιά για να βγεις και να ΜΗΝ φας το χειμώνα, δεν υπήρχαν. Κάπως έτσι, η διασκέδαση συνδεόταν με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια τα ψωμάκια 1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4 + 1/2 φλ. αλεύρι σκληρό 1 κύβο ξερή μαγιά 25 γρ. ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1[...]
Πηγή: argiro.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.gr