Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Η τελευταία κακοκαιρία που οι μετεωρολόγοι την ονόμασαν "Βικτώρια", μας είχε πλακώσει στα νερά και στους νοτιάδες και στάθηκε αφορμή για το ψωμί που θα δείτε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ αραβική πίτα είναι ίσως, ένα από τα πιο εύκολα διαχειρίσιμα υλικά, όταν μιλάμε για ένα γρήγορο σνακ που δεν θέλουμε να έχει πολλές θερμίδες. Όταν δε,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη ½ κιλό ζύμη σφολιάτα εμπορίου ή παρασκευάστε σπιτική ζύμη σφολιάτας Για την γέμιση 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.grΖύμη τάρτας ταχύτατη και 'τριφτή', για γρήγορα γλυκάκια Τι χρειαζόμαστε: Οι αναλογιες γι'αυτήν τη ζύμη ειναι αλεύρι : βούτυρο : ζάχαρη 3:2:1, είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια πίτα από φακές 1 καρότο 50 γρ. λάχανο Κουρκουμά Αλάτι κατά βούληση Πιπέρι Παρασκευή Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα, ψήνουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1½-2 μερίδες φάβα βρασμένη (πηχτή) 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 100 γρ. κατίκι ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔεν είναι τυχαίο που τα διαφόρων ειδών πλέον σάντουιτς έχουν ανέλθει στην κορυφή των προτιμήσεών μας όταν θέλουμε να τσιμπήσουμε κάτι γρήγορο και νόστιμο. Ένα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά 600 γρ πατάτες 600 γρ γλυκοπατάτες Αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 40 γρ μαργαρίνη 1 κρεμμύδι 2 καρότα 3 σκελίδες σκόρδο 2 κοτσάνια σέλερι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα …σαν παιδί κι εγώ! Τα 33 χρόνια που έχω έρθει στον μάταιο τούτο κόσμο, έχω βασανίσει πολλούς ανθρώπους… Σκανταλιάρικα[...]
Πηγή: bostanistas.grIdli λέγονται τα μικρά στρογγυλά ψωμάκια από την Ινδία! Γίνoνται από ρύζι και λευκή φακή και ψήνονται για ελάχιστα λεπτά στον ατμό! Η ελαφριά υφή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.gr