Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το νερό, το γάλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια σφολιάτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές ! Υλικά § 500 γρ.αλεύρι § 200 γρ. βούτυρο § 200 γρ. νερό § 1 1/2[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαλησπέρα σε όλους ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Εγώ εδώ και ζεσταίνομαι και μ' αρέσει... αχαχαχαχαχαχα ! ! ! ! ! Παρασκευή σήμερα, το οποίο σημαίνει... γλυκόόόόό[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr90 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 20 γρ ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 αυγά 240 ml φρέσκο γάλα ζεσταμένο 30 γρ βούτυρο αγελάδος λιωμένο και λίγο ακόμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr