Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
90 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 20 γρ ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 αυγά 240 ml φρέσκο γάλα ζεσταμένο 30 γρ βούτυρο αγελάδος λιωμένο και λίγο ακόμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για τη ζύμη Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΨΩΜΙ: Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού και από τις δύο πλευρές με βούτυρο. Βάζουμε ανάμεσά τους σταφίδες. Τις τοποθετούμε τη μία πάνω[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓεια σας ερωτευμένοι ή μη φίλοι μου!!!! Σήμερα το πρωί έφτιαξα αυτά τα νοστιμότατα και πανεύκολα ψωμάκια των οποίων οι συνταγή είναι του Στέλιου[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grwww.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα
Μια σφολιάτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές ! Υλικά § 500 γρ.αλεύρι § 200 γρ. βούτυρο § 200 γρ. νερό § 1 1/2[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓλυκιά πίτα από τον Στέλιο Παρλιάρο!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμη για τη φόρμα 80 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλλη μια τέλεια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου γευστικότατη και πολύ εύκολη!! Τι χρειαζόμαστε: 16 φέτες λευκό ψωμί του τοστ 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΑφράτες κρεπούλες με τις οποίες οι Ρώσοι σερβίρουν το χαβιάρι, μπορούν όμως να γίνουν η βάση για κάθε λογής γιορτινά καναπεδάκια. Υλικά (Κομμάτια: περίπου 24)[...]
Πηγή: xrysessyntages.com