Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Κόβουμε τα ξερά φρούτα σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και τα ξερά φρούτα και τα ανακατεύουμε με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιατί σου ακούεται περίεργο δηλαδή; Η μηλόπιττα εν καλύττερη; Τι έχει να ζηλέψει από την σταφυλόπιττα μου; Τίποτε, να σου πω εγώ, που εδοκίμασα τζιαι που τις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΚαλησπέρα σε όλους ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Εγώ εδώ και ζεσταίνομαι και μ' αρέσει... αχαχαχαχαχαχα ! ! ! ! ! Παρασκευή σήμερα, το οποίο σημαίνει... γλυκόόόόό[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔεν είναι υπέροχο όταν κάνει κάποιος δίαιτα να μπορεί να απολαμβάνει και κάποιο γλυκό πού και πού; Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ... το καλοκαίρι και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Με ένα πιρούνι διαλύουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, το μέλι, τον κρόκο, την κανέλα και τις σταφίδες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr