Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο Σκορδόψωμο Πένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο Σκορδόψωμο Υλικά 150 γρ. παντσέτα σε φέτες 400 γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Το φθινόπωρο φέτος φαίνεται να είναι αργοπορημένο, οπότε ο καιρός ακόμη σηκώνει και φαγητά που έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε την άνοιξη ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοιος δεν λατρευει την πιτα με γυρο? Τωρα και στο ταψι με σπιτικα υλικα και χεροποιητο τραγανο φυλλο. Πιτα λοιπον με γυρο απ'ολα!!! Απολαυστε την!!! Συστατικά[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕδώ και μια βδομάδα είμαστε στο Λονδίνο στα παιδιά μας και οι μαγειρικές δίνουν και παίρνουν. Το Σάββατο επισκεφτήκαμε με την κόρη μια μικρή μικρή αγορά στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κουτί σφολιάτας (δυο φύλλα δηλαδή) 3-4 κομμάτια κρέατος (πανσέτα ή μπριζολα) ή ψαχνό κοτόπουλου ή χοιρινή τηγάνια όση θέλει ο καθένας 1/2 κιλό mix[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Μπριζόλες χοιρινές ή πανσέτες προηγούμενης μέρας 2 πίτα για σουβλάκι 150 γρ. cheddar 150 γρ. ρεγγάτο 3-4 κ.σ. κέτσαπ 2 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. μουστάρδα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 πίτες για σουβλάκι -2 κρεμμύδια μέτρια σε φέτες -8 φέτες ντομάτας μισές -1 κούπα τζατζίκι Για το γύρο: -1 κιλό παντσέτα κομμένη σε λεπτές[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΠοιος δεν λατρευει την πιτα με γυρο? Τωρα και στο ταψι με σπιτικα υλικα και χεροποιητο τραγανο φυλλο. Πιτα λοιπον με γυρο απ'ολα!!! Απολαυστε την!!! ΥΛΙΚΑ (για[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣπιτικός χοιρινός γύρος Υλικά 1 κιλό πανσέτες χοιρινές 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 5 κ.σ ελαιόλαδο 1/2 φλ. ξύδι 1 κ γλ. πάπρικα ρίγανη - αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr