Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ακούγεται εντελώς τρελή ιδέα, αλλά είναι πραγματικά πεντανόστιμη! Τα ξένα blogs υγιεινής διατροφής έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να δημοσιεύουν συνταγές από[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΞηρά υλικά: 1 ½ κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. κανέλα 1 πρέζα αλάτι ¾ κούπας λευκή ή καφέ ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤην ονομασία της πίτας την άκουσα από τη μάνα μου που την έκανε (και τη κάνει ), δεν ξέρω αν είναι δική της έμπνευση η κάποιου άλλου. Είναι η πίτα του τεμπέλη,[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Η άνοιξη πάει κι έρχεται εδώ σε μας!! Το πρωί μουντάδα, αεράκι και μπόλικα γκρίζα σύννεφα περιδιάβαιναν τον ουρανό! Ύστερα, τα γκρίζα σύννεφα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Η άνοιξη πάει κι έρχεται εδώ σε μας!! Το πρωί μουντάδα, αεράκι και μπόλικα γκρίζα σύννεφα περιδιάβαιναν τον ουρανό! Ύστερα, τα γκρίζα σύννεφα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι τάρτες –αλμυρές και γλυκές- είναι από τα πλέον αγαπημένα μου εδέσματα, καθώς συνδυάζουν την τραγανή και γευστική βάση με μια πλούσια, κρεμώδη γέμιση,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓκιουζλεμέδες Μυτιλήνης, ένα παραδοσιακό μεζεδάκι του αγαπημένου νησιού που συνδυάζει ευκολία παρασκευής και αναπάντεχη νοστιμιά παρά τα ταπεινά του υλικά. Τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓκιουζλεμέδες Μυτιλήνης, ένα παραδοσιακό μεζεδάκι του αγαπημένου νησιού που συνδυάζει ευκολία παρασκευής και αναπάντεχη νοστιμιά παρά τα ταπεινά του υλικά. Τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για τη γέμιση: 500 γρ. μοσχοκολοκύθα ή άλλη κολοκύθα τριμμένη 150 γρ. ή 1 1/2 κούπα καρύδια 100 ml ταχίνι (ανακατέψτε το πριν το χρησιμοποιήσετε) 110 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑν δεν έχετε χρόνο για κις, μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτή η πίτα. Δεν χρειάζεται να ψήσετε το ζυμάρι σας πριν βάλετε τη γέμιση. Κατ’ ακρίβειαν δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr