Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι μερικές γεύσεις που σε συντροφεύουν μια ζωή, και είναι συνδυασμένες με συναισθήματα. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές. Δε λείπει σχεδόν ποτέ από τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grQuiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ανακάλυψη του καλοκαιριού, για μένα, ήταν ότι μπορώ να προσφέρω στα διάφορα εγγόνια απ’ το εξωτερικό, το αγαπημένο τους «ελληνικό» φαγητό:[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΆλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε πεντανόστιμο!! Λαχανικά, τραγανό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό λίγο αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη της βάσης: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο + 1 κουτ. σούπας για την ταρτιέρα 50 ml γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια νόστιμη πιτούλα με ελάχιστους υδατάνθρακες, για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες αλλά δεν κάνουν παζάρια στην νοστιμιά.... (HARCOMBE 2η φάση[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ μακαρονόπιτα αυτή όπως λέει και το όνομά της θυμίζει ιταλική συνταγή. Οφείλεται στη ντομάτα που ρίχνουμε από πάνω η οποία έχει μαγειρευτεί ελάχιστα και την[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Γλυκό από καρότο ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 43kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 7γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 2γρ. ΛΙΠΟΣ: 0γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 3mg ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες) 4 (440γρ.) μέτρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. χοιρινό κρέας χωρίς πολύ λίπος[...]
Πηγή: argiro.gr“Μια μανιταρόπιτα θα φτιάξω! με μπόλικο κρεμμύδι για γλύκα και με μετσοβόνε ν’ ακούγεται η καπνιστή του γεύση για να δέσει με τα μανιτάρια.” Αυτή ήταν η πρώτη[...]
Πηγή: caruso.gr