Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Γλυκό από καρότο ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 43kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 7γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 2γρ. ΛΙΠΟΣ: 0γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 3mg ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες) 4 (440γρ.) μέτρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ για ένα μεγάλο ταψί — 5 φλ.τσ.καρότα τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη — 2 φλ.τσ.εβαπορέ λάιτ — 3 φλ.τσ.νερό 1 φλ.τσ. γλυκαντικό σε σκόνη — 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ για ένα μεγάλο ταψί — 5 φλ.τσ.καρότα τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη — 2 φλ.τσ.εβαπορέ λάιτ — 3 φλ.τσ.νερό 1 φλ.τσ. γλυκαντικό σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους αγαπούν το χαρουπόμελο. Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη και την γλυκύτητα τους την παίρνουν από το χαρουπόμελο. Το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr