Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά: Για το φύλλο 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 200 γρ. γιαούρτι 1 αυγό λίγο αλάτι νισεστέ ή αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ (simit kebab)που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com