Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grH Καθαρά Δευτέρα είναι προ των πυλών και εσύ αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις. Μην ανησυχείς, η Miss Healthy Living ετοίμασε ένα πλήρες μενού, με σεβασμό στην[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr500 γρ ρόκα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 ματσάκι άνηθο 500 γρ σπανάκι 500 γρ φέτα 2 αυγά Για το φύλλο ολικής : 400γρ αλεύρι ολικής 200 γρ νερό 2 κουτ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 kg γίγαντες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα (ή 1 ξερό) 1/2 kg σπανάκι κατεψυγμένο ή 1 kg φρέσκο ή ακόμη καλύτερα 1 kg φρέσκα χόρτα για πίτα 10 ντοματίνια 2-3 καρότα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. γίγαντες 1000 γρ. χόρτα διάφορα (σπανάκι, λάπατα, σέσκουλα) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα (και το πράσινο μέρος) 1 πράσο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια)[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠάνω που είχα αποφασίσει ότι αυτό το ‘ξεκάρφωτο’ πράσινο χρώμα ειδικά στο βεριτάμπλ του, κάτι λέει, αλλά ακόμη και στη φετινή επαναστατημένη ροκ μιλιτέρ εκδοχή[...]
Πηγή: pandespani.com1/9/14 Τάρτα κολοκυθιού με έμπνευση. Και γιατί όχι. Μπήκε ο Σεπτέμβρης και στο ZannetCooks νιώθουμε ανανεωμένοι και γεμάτοι έμπνευση. Καλό μήνα φίλοι μου και[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝηστεία ναι, αλλά γιατί; Θρησκευτικό καθήκον για κάποιους, συνέχιση της παράδοσης ή ευκαιρία για αποτοξίνωση για άλλους αλλά κυρίως μεγάλη απόλαυση[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Σάββατο πήγαμε στην παραλία του Scheveningen και περπατήσαμε δίπλα στη θάλασσσα για ώρες, ατενίζοντας την απεραντοσύνη της και χαζεύοντας τους σέρφερς να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΓεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΗ αλήθεια είναι...ότι το πρώτο πράγμα που κοιτώ στο S.M. όταν βρίσκομαι μπροστά στα ψυγεία με τα κατεψυγμένα προϊόντα, είναι τα διάφορα φύλλα για πίτες (μήπως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό δείπνο με ψάρι, όταν θέλει[...]
Πηγή: caruso.gr