Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 304 συνταγές
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 40-45 λεπτά Υλικά για 1 ταψί: 2 φύλλα σφολιάτας 50 γρ. μαργαρίνη 50 γρ. αλεύρι 500 γρ. γάλα 100 γρ. φέτα 100[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣυνταγές για τυροπιτάκια υπάρχουν δεκάδες. Παραδοσιακές και εξευγενισμένες. Σαν μάνα και νοικυρά, έχω δοκιμάσει τις περισσότερες. Με αγοραστό και με σπιτικό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ. κολοκύθι 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο λίγο λάδι 2 αυγά 100 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο 50 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤραχανόπιτα με κρέας Μερίδες: 10-12 Υλικά 600 γρ. αρνάκι σε κύβους 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 250 γρ. αρακάς (κατεψ.) 100 γρ. βούτυρο 100ml λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: greekouzina.grΠιστεύω ότι αυτή η τάρτα θα σας ενθουσιάσει... Βαθμός δυσκολίας 0 ! Βαθμός νοστιμιάς 10΄ ! Θέλουμε λοιπόν 1 φύλλο σφολιάτα 200 γρ φρέσκα στρογγυλά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑντικατέστησες τη φέτα με τη μυζήθρα για να προσέξεις τη διατροφή σου! Το ήξερες όμως πως με αυτή μπορείς να κάνεις και υπέροχη, ελαφριά μυζηθρόπιτα; Δες εδώ[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια ιδανικη πιτα για την Ημερα του Πάσχα. Και για τα αυγα που θα περισσέψουν Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας 250 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 200 γρ. τυρι τριμμένο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΛαχταριστή πίτα, την οποία γεύτηκα πρόσφατα και θέλησα να μοιραστώ τη συνταγή μαζί σας! Τι χρειαζόμαστε: 8 αγκινάρες 1 λεμόνι 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη λίγα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη , γρήγορη και πολύ πολύ νόστιμη. Συμπληρώνει κάθε τραπέζι σας . Δεν βάζω φύλλο πάνω για να σερβίρεται και να τρώγεται πιο εύκολα. Υλικά 1 φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 5 μεγάλες πατάτες βρασμένες αλάτι - πιπέρι κατά βούληση 1 κ.σ. βούτυρο 1 αυγό 200 γρ. κρεμα γαλακτος 500 γρ. τυριά (ο,τι έχετε ) 150 γρ. αλλαντικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια εύκολη πίτα – πίτσα που παρόλο που γίνεται στο άψε σβήσε είναι γευστική. Επίσης μ΄αυτόν τον τρόπο μπορούμε ν΄ αξιοποιήσουμε τα αλλαντικά και τα τυριά που[...]
Πηγή: greekmasa.gr