Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
2 φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 πιπεριές Φλωρίνης[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό αρνί (μπούτι) ψαχνό κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ 200 γραμμ. έμενταλ τυρί κομμένο σε κύβους 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά καρέ 200γρ. ώριμες και γερές φράουλες κομμένες σε φέτες 6 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. νερό 1 + 1/2 κ.γ. corn[...]
Πηγή: argiro.grΓια τα σφολιατίνια 1 πακέτο φύλλο σφολιάτα του χεριού σας της Alfa 3-4 κοφτές κ.σ. πραλίνα 4-5 κ.σ. γάλα 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη ζάχαρη για σερβίρισμα Για το vτιπ[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γλ. αλάτι περίπου 1 1/2 ποτήρι νερού χλιαρό νερό 1 κ.σ. ξίδι 3 κ.σ. φυτίνη λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 2 κ.σ. μαργαρίνη 4 ξερά κόκκινα κρεμμύδια 3 κ.σ. ξίδι λευκό 2 κ.σ. ζάχαρη 2 φλ. τσαγ. πικάντικη γραβιέρα 1 Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γλ. αλάτι περίπου 1 1/2 ποτήρι νερού χλιαρό νερό 1 κ.σ. ξίδι 3 κ.σ. φυτίνη λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου Σε[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό αρνί (μπούτι) ψαχνό κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ 200 γραμμ. έμενταλ τυρί κομμένο σε κύβους 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο φύλλο Σφολιάτας "του χεριού σας" alfa'' 2 κ.σ. μαργαρίνη 4 ξερά κόκκινα κρεμμύδια 3 κ.σ. ξίδι λευκό 2 κ.σ. ζάχαρη 2 φλ. τσαγ. πικάντικη γραβιέρα[...]
Πηγή: argiro.grΓια 2 φύλλα ζύμη σφολιάτας 500 γρ. αλεύρι σκληρό 1 φλ. κρύο νερό 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο (όχι μαργαρίνη) 2 κ.γ. αλάτι 250 γρ. βούτυρο κρύο (1 πλάκα) επιπλέον[...]
Πηγή: argiro.gr