Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (ή 700 γρ.μοσχαρίσιο και 300 γρ. χοιρινό) 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο χοντρό τρίφτη 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 πακέτο φύλλο κρούστας (π.χ. Κανάκη, 450 γρ, 11-12 φύλλα) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 2 μέτρια κρεμμύδια αλατάκι μαύρο πιπεράκι μπόλικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για ένα πήλινο διαμέτρου 32-35 εκ.) 500 γρ. ρεβίθια 800 γρ. χοιρινό μπούτι ή σπάλα (κομμένο σε κύβους) 2 μέτρια κρεμμύδια 2 παραγινωμένες ντομάτες 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr25 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 μεγάλα πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες μόνο το λευκό μέρος τους 4 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. αλεύρι 1 κύβο κότας 400 ml νερό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 πακέτο φύλλο «πολίτικο» της alfa 6 μέτρια πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 500 γρ. χοιρινός κιμάς 3/4 φλ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. σουσάμι 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: argiro.grΟι πίτες είναι ένα από τα παραδοσιακά φαγητά της χώρας μας και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Όλοι αγαπάμε τις πίτες λόγω της νοστιμιάς του και φυσικά[...]
Πηγή: ediva.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο σημερινό πιάτο είναι γιορτινό. Κατάγεται από την Γαλλία και την Ιταλία και οι παραλλαγές του είναι πάμπολλες. Σήμερα σερβίρω μια παραλλαγή του Μεσογειακού[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 180 C. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 250 γρ μασκαρπόνε ( κρεμώδες τυρί ) 2 αυγά 100 γρ μετσοβόνε τριμμένο 100 γρ παρμεζάνα τριμμένη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΕφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠορτοκάλι .Φρούτο εποχής. Ζουμερό, γλυκό, μυρωδάτο, γεμάτο βιταμίνες. Φρούτο κυρίαρχο μιας και αφού μπει σε μια συνταγή, αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤΟ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΡΔΙ Το "λαρδι" δεν ειναι δοκιμος ορος για το ιταλικο "στρούττο", αλλα πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο στην ελληνικη κουζινα. Αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr