Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Υλικά Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού Αυγά 3 Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού Αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΤΟ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΡΔΙ Το "λαρδι" δεν ειναι δοκιμος ορος για το ιταλικο "στρούττο", αλλα πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο στην ελληνικη κουζινα. Αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr