Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 560 συνταγές
Αυτή τη συνταγή την είδα στο φύλλο κρούστας κανάκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 φλιτζ ψιλοκομμένο ψαχνό από βρασμένο κοτόπουλο 2 πράσα 1 ξερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Σεφ Νίκος Κατσάνης μας συστήνει έναν απολαυστικό τρόπο να εντάξουμε το σησαμέλαιο στην κουζίνα. Μια συνταγή μέσα από το βιβλίο "Δημιουργώντας με Παρθένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠορτοκαλόπιτα νηστίσιμη (σιροπιασμένη) με φύλλο κρούστας Απίθανη ζουμερή πορτοκαλόπιτα, αρέσει σε όλους και είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολη! ! Υλικά 1 πακέτο[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤάρτες με πράσο Υλικά Για τη ζύμη 3 φλιτζ. του τσαγιού αλεύρι μαλακό 150 γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ λίγο[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 18 τεμάχια) 1 κιλό σπανάκι 1 φύλλο κρούστας 1 κολοκύθι μέτριο τριμμένο 2 πράσα μόνο το άσπρο μέρος ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο Μισό ματσάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα φακελάκι μαγιά στιγμής σε σκόνη (η συνταγή έλεγε δύο κουταλιές, εγώ το ήθελα όμως αφράτο...) 1/2 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη 325 ml νερό (όχι κρύο) 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΝόστιμο σκορδόψωμο με δικό σας σπιτικό ψωμί! Τι χρειαζόμαστε: Ψωμί: 2-2 1/2 κούπες αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 1 κούπα ζεστό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (9 γραμ.) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια ένα μικρο πυρεξάκι Υλικά για 8 κομμάτια 160 θερμίδες το κομμάτι 200 γρ τυρί κρέμα λάιτ λίγο φέτα τριμμένη 3 αυγά 4 φύλλα κρούστας ψιλοκομμένα 2 κγ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grδ Υλικά 1 πακέτο φύλο κρούστας 500 γραμ.φέτα τυρί ελαιόλαδο 4 αυγά 1 ποτήρι γάλα Εκτέλεση Λαδώνουμε την επιφάνεια του ταψιού μας Στρώνουμε 4 φύλα κρούστας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλού αλεύρια για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές λάδι 1 κουταλιά ξίδι 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια αλάτι 1 κούπα χλιαρό νερό Νισεστέ για[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΟι κρέπες είναι οι αγαπημένες μου. Και να τις τρώω αλλά και να τις φτιάχνω. Γιατί κάθε φορά σκέφτομαι με τι διαφορετική κρέμα να τις γεμίσω, τι σιρόπι να βάλω[...]
Πηγή: geusis.blogspot.gr