λικερ περγαμοντο ακης | γλυκο χωρις αυγα και λαδι | ζυμη κουρου ευκολη | μπουτια κοτοπουλο ακης | γλυκα δροσερα ευκολα | ντονατσσυνταγεσμπαρμπαρηγου | bourekakia me tiri | οσομπουκο στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις γαριδες δυοσμος

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κόκορας κοκκινιστός με μακαρόνια

Υλικά για 4- 6 άτομα 1 κόκορας 1 ½ – 2 κιλά περίπου ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα[...]

Λιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι αλα Σοφία Λόρεν

Υλικά (για 4 άτομα) 2 ματσάκια μαϊντανό (τα φυλλαράκια μόνο) 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 φιλέτα αντσούγιας σε αλάτι, ξεπλυμένα 10[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λευκή πίτσα

Υλικά Έτοιμη ζύμη για πίτσα 60-80 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες 60-80 γρ. καπνιστό τυρί Αγκιναράκια σε ελαιόλαδο 2 πράσα (το άσπρο τμήμα πλυμένο και κομμένο σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κρεμώδες κριθαρότο με ποικιλία μανιταριών

υλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 2 μανιτάρια πορτομπέλο, 3-4 σιτάκε, 4-5 καφέ (brown) 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα porcini μουλιασμένα για 30' 1/2 κ.γ. κρέμα ή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου[...]

Κοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της,[...]

Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αργεντινή: Carbonara Criolla

Οι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζυμαρικά με χειμωνιάτικα λαχανικά

υλικά για 4 άτομα 400 γρ. πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 3 μέτρια πράσα σε φετάκια (το λευκό τμήμα) 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια σε χοντρά φετάκια 1 μέτριο καρότο σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζυμαρικά με σάλτσα κίτρινης κολοκύθας και[...]

υλικά 300 γρ. φαρφάλες ή νιόκι ή ορεκιέτε (κατά προτίμηση) 1.200 γρ. κολοκύθα 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 σκ.σκόρδο,ψιλοκομμένες 1/2 φλ.τσ. τριμμένη Ζυμήθρα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Ταλιατέλες" σουπιάς με σάλτσα[...]

υλικά 1 κ. σουπιές φρέσκιες 1/2 κ. ντομάτες στον τρίφτη ή ανάλογες από κουτί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, τριμμένες 1/2 φλ.τσ. λευκό κρασί 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κριθαρότο με τοματίνια, λιαστή ντομάτα και φέτα

υλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 12 τοματίνια 1/2 φλ.τσ. λιαστή ντομάτα από βάζο σε ελαιόλαδο, ψιλοκομμένη 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη 1 μεγάλο κρεμμύδι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παπαρδέλες με ραγκού αγριογούρουνου brasato al[...]

Υλικά 1 κ. αγριογούρουνο (σπάλα) 2 κλωνάρια σέλερι 2 καρότα 2 κρεμμύδια μέτρια 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο barolo (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαζάνια με σπανάκι και φρέσκο τυρί

υλικά 500 γρ. λαζάνια 1 κ. σπανάκι καθαρισμένο 350 γρ. φρέσκια μυζήθρα, ρικότα ή ανθότυρο 2 αβγά, τους κρόκους 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλ.τσ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μακαρούνες με σιτάκα και "τσίκνωση"

υλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτας και φινόκιο στο[...]

Υλικά προετοιμασία: 30 λεπτά, άτομα: 4 500 γραμμάρια χοντρό κριθαράκι 2 φινόκιο, κομμένα σε φέτες 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο[...]

Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy