Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια ηλιόλουστη, μαμαδίστικη, μεσογειακή μακαρονάδα. Υλικά για 6 άτομα) 650 γρ. βίδες 1 φραντζόλα χωριάτικο ψωμί (250 γρ.), χωρίς την κόρα 1/2 φλιτζ. έξτρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γραμμ. σπαγγετίνι 500 γραμμ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 φέτες σταρένιο μπαγιάτικο ψωμί χωρίς την κόρα 1 φλ. τσαγιού τριμμένη[...]
Πηγή: argiro.grΝα που η ανάγκη τα 'φερε να εκτιμήσουμε την "κουζίνα πόβερα", όχι σαν τουρίστες στη χώρα της «εξωτικής φτώχειας» αλλά από τα μέσα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεννήθηκε ως ανάγκη στα χρόνια μετά τον πόλεμο στην Ιταλία. Η τόσο μοντέρνα σήμερα cucina povera, τότε δεν ήταν παρά η φιλοσοφία για την επιβίωση: Δεν πετάμε[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γραμμ. σπαγγετίνι 500 γραμμ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 φέτες σταρένιο μπαγιάτικο ψωμί χωρίς την κόρα 1 φλ. τσαγιού τριμμένη[...]
Πηγή: argiro.gr1 κ.σ. γάλα 1 φέτα λευκό ψωμί χωρίς κόρα κομμένη σε κομμάτια 700 γρ. χοιρινός κιμάς 1 κ.γ. σπόρους μάραθου 1 κ.γ. μπούκοβο 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες χοντρό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comwww.avocadoathens.com Υλικά για την προζύμι: 400 γρ. αλεύρι για πίτσα (ιταλικό τύπου 00) 400 γρ νερό 3 γρ. φρέσκια μαγιά Παρασκεύη προζυμιού: Απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.gr