Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓιατί μπορεί οι Ιταλοί να είναι μετρ των ζυμαρικών, όμως όταν οι Κύπριοι αποφασίσουν να κάνουν ραβιόλες, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Γεμιστά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ κοτόπουλο Μπούτι (ολόκληρο) ραβιόλι γεμισμένο με δυόσμο και κρέμα τυριού ζωμό μοσχαριού πιπεριά κίτρινη πιπεριά κόκκινη ντοματίνια αλάτι -[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι ½ κουταλιά αλάτι ½ φλιτζάνι λάδι Νερό χλιαρό (όσο πάρει) Για τη γέμιση 3 φλιτζάνια χαλούμι τριμμένο 4[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκοι αλάτι νερό 1 αυγό για άλειμμα 100 γρ.αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 6-8 άτομα) Για τη ζύμη 2 φλ. αλεύρι χωριάτικο, 2 φλ. αλεύρι φαρίνα 00, 1 κουταλάκι αλάτι, 4 κουταλιές σπορέλαιο, νερό χλιαρό. Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr