Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ζυμαρικά (πένες, κοχύλια κλπ) 500 γρ. κορυφές μπρόκολου 1 σκ. σκόρδο λιωμένη 10 μικρά ντοματάκια κομμένα στη μέση 200 γρ. προσούτο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν έχω καταλήξει ποιας τον ομφαλό προτιμώ: της Αφροδίτης ή της Λουκρητίας Βοργία. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιας το τόσο ιδιωτικό σημείο κρυφοκοίταζε από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (24 τρεμάχια) : ½ κιλό κοχύλια γίγαντες βρασμένα και στραγγισμένα 6 κουταλιές βούτυρο 6 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και κομμένες λίγο αλάτι 6[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. μαύρο ζυμαρικό (από μελάνι σουπιάς ή καλαμαριού) 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο σούπερ παρθένο 3 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα 5[...]
Πηγή: yumyum.grΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ Μια ευκολη και γρηγορη συνταγη για γευστικη εναλλακτικη μακαροναδα. Για την παρασκευη της ακολουθουμε την διαδικασια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) 1 πακέτο (500 γρ.) κοφτά μακαρόνια (σελινάκι, φιογκάκι ή κοχυλάκι), 150 γρ. προσούτο, κομμένο σε τετραγωνάκια, 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 1 1/4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.com