κοτοσουπα με λαχανικα αργυρω | τιραμισου ακης | λικερ ροδι τσιπουρο | ακης πετρετζικης βαφλες | βαση για ταρτα χωρις βουτυρο | kotosoupa argyro | συνταγες με λαχανο | ευκολη μακαρονοσαλατα με τονο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις σογια μυζηθρα

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κριθαράκι (μανέστρα) με κρέας στην κατσαρόλα

Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ζυμαρικά σκορδάτα με καραβίδες

Υλικά καραβίδες: 1.200 γρ. ματσάτα Φολεγάνδρου: 500 γρ. πιπεριές: 2 κόκκινες, κομμένες σε μισοφέγγαρα κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Σουφλέ με θαλασσινά

Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ζυμαρικά σκορδάτα με καραβίδες

Υλικά καραβίδες: 1.200 γρ. ματσάτα Φολεγάνδρου: 500 γρ. πιπεριές: 2 κόκκινες, κομμένες σε μισοφέγγαρα κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Σουφλέ με θαλασσινά

Υλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Κους κους με «ταλιατέλες» σουπιάς

Υλικά συνταγής 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Κους κους με «ταλιατέλες» σουπιάς

Υλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Σπαγγέτι με αχιβάδες ή κυδώνια

Υλικά σπαγγέτι: 400 γρ. αχιβάδες φρέσκες ή κυδώνια φρέσκα: 800 γρ. καλά πλυμένα ζωμός καραβίδας: 300ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Κους κους με «ταλιατέλες» σουπιάς

Υλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy