Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοντά ζυμαρικά (φουζίλι, πένες, φιογκάκια κ.λ.) 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) 2 πιπεριές (κατά προτίμηση κίτρινη και πορτοκαλιά) 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 500 γρ. μύδια, κυδώνια και γυαλιστερές Λίγο ψιλοκομμένο φινόκιο (μαραθόριζα) 1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι 20 ml παρθένο ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami