Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
2 πακέτα σουριμι (απομίμηση καβουριου) 1 μεγαλη κονσερβα καλαμποκι 400 γρ Μαγιονεζα σπιτικη 1 πακέτο Μακαρόνια βίδες ή φιογκακια 0.5 ματσάκι άνηθο 2 φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΣε 20 λεπτά έχετε έτοιμα τα μακαρόνια της Ευρυδίκης, τα οποία δεν υπερβαίνουν τις 317 kcal (ανά μερίδα), ενώ αν προτιμήσετε τα μακαρόνια με γαρίδες οι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 γρ κριθαράκι 250 γρ γαρίδες μεσαίο μέγεθος 1/2 συσκευασία απομίμηση καβουριού 2 κσ ελαιόλαδο 2 κσ τσίπουρο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κσ μάραθο 1 κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για τη γνωστή συνταγή γαριδομακαρονάδας. Εύκολη, απλή και νόστιμη είναι ό,τι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες ή για φαγητό συνοδευτικό ούζου ή[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. λιγκουίνι 350 γραμμάρια γαρίδες αποφλοιωμένες 2 κόκκινες πιπεριές 1 φινόκιο 1 μεγάλο πράσο 1 σκελίδα σκόρδο 100 γρ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο; Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα τέλειο Σαρακοστιανό φαγητό που δένει αρμονικά τις γαρίδες με τις πιπεριές για να συμπληρώσουν και τα δυο άψογα τα λιγκουίνι. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣυστατικά 200gr.πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 1μπακαλιάρος περίπου 400γρ.βρασμένος και καθαρισμένος από τα αγκάθια Λάδι Αλατοπίπερο 3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κιλό γαρίδες μέτριες προς μεγάλες καθαρισμένες από το κέλυφος και τα κεφάλια (Τα κεφάλια τα κρατάμε και τα βράζουμε με μια κούπα νερό για 10 λεπτά) 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. πέννες λοξοκομμένες ριγωτές 120 γρ. φιλετάκια αντζούγιες λαδιού 1 ½ μπρόκολο μέτριο 1 ½ ποτήρι του κρασιού παρθένο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr