Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
- Πως βράζουμε τα μακαρόνια ? Κατ' αρχήν διαλέξτε την κατσαρόλα ανάλογα με τον τύπο των μακαρονιών που θα ετοιμάσετε. Είναι λάθος να σπάμε και να διπλώνουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για τη ζύμη: 1/2 κιλό αλεύρι 30 γρ. ξερή ή φρέσκια μαγιά 1/2 φλυτζάνι λάδι αλάτι νερό Για την πίτσα 4 κουταλιές της σούπας πουμαρό 1 κουταλιά[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΖυμαρικά Melissa Kikizas Primo Gusto Ταλιατέλες Melissa ΚΙΚΙΖΑΣ To Primo Gusto γεννήθηκε το 1991, μαζί με την ανάγκη για μια σειρά ζυμαρικών που θα απευθύνεται[...]
Melissa ΚΙΚΙΖΑΣ To Primo Gusto γεννήθηκε το 1991, μαζί με την ανάγκη για μια σειρά ζυμαρικών που θα απευθύνεται σε ένα πιο μικρό ηλικιακά κοινό, με έντονους[...]
Πίτσα με αμύγδαλα και σουσάμι;;; Μην τρομάζετε!!! Δεν είναι ούτε γλυκιά, ούτε έχει μόνο αμύγδαλα και σουσάμι. Απλά η κόρη μου είχε όρεξη για πίτσα χθες κι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι πένες μπολονέζ με τυρί είναι μια Ιταλική συνταγή. Φυσικά με σάλτσα μπολονέζ , τα λαζάνια, τα μακαρόνια, και τα κανελόνια είναι δημοφιλή και εκτός Ιταλίας.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕνα πανεύκολο ορεκτικό για το τραπέζι σας που ξετρελένει μικρούς και μεγάλους με 5 λεπτά προετοιμασία και 15 λεπτά ψήσιμο!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 κουτάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μακαρόνια 245 γρ. κρέμα γάλακτος 1/2 φλ. σιταροπούλα μαϊντανός (κατα προτίμηση 2-3 κλοναράκια) 1/3 του φλυτζανιού ούζο ή κρασί λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως. Για τη σάλτσα: ½ φλ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, 1 κουταλάκι ρίγανη, 1 κουταλάκι μουστάρδα mild, αλάτι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. αλεύρι σκληρό(αν δεν βρούμε αλεύρι από σκληρό σιτάρι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα βάζουμε κανονικό) 150 γρ. χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜακαρονάδα με μύδια. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια (από σκληρό σιτάρι Νο 5) 2 κιλά μύδια με το κέλυφος 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι πάστα αντσούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρωτηθήκατε ποτέ από που βγήκε η έκφραση "έφαγα χυλόπιτα"?? όχι??? εμένα αυτές οι δημώδεις εκφράσεις πάντα μου ερεθίζουν τα μάλα την περιέργεια!! Κι επειδή[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr