Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά (6-8 μερίδες) : 500 γρ ζυμαρικό πέννες ή πεταλούδες 500 γρ χτένια μεγάλα 85 γρ τομάτες λιαστές (περίπου 1 φλιτζ.) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΊσως η πιο εύκολη, γρήγορη και υγιεινή μακαρονάδα. Αλλά και σε νοστιμιά δεν υστερεί καθόλου! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πέννες 1 μάτσο άγρια ρόκα 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ καπονάτα, η διάσημη, γλυκόξινη σάλτσα με μελιτζάνες της Σικελίας είναι ανάμεσα στ’ αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα. Απ’ τη μία οι αντιθετικότητες των[...]
Πηγή: caruso.gr8/11/14 Ζυμαρικά pesto με κατίκι και ψητά ντοματίνια. Αν τυχαίνει να έχετε φρέσκα ζυμαρικά, το πιάτο θα γίνει υπερπαραγωγή! Συστατικά Για το pesto(1 μεγάλο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ βασική έμπνευση προέρχεται από μια μακαρονάδα με χταπόδι που έφαγα κάποτε στη Γένοβα. Συμπληρωνόταν στο τέλος με κρέμα γάλακτος, ανακατεμένη με πικάντικη[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα πανεύκολο, γρήγορο και υγιεινό πιάτο για μικρούς και μεγάλους, με πολύ χρώμα και εξαιρετική νοστιμιά! Συνδυάζει το ζυμαρικό με λαχανικό και μανιτάρια,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ 250 γρ. τορτελίνι (Χρησιμοποίησα τα φρέσκα που έχει ο Βασιλόπουλος με γεμιση μανιτάρια πορτσίνι) Δύο πιπεριές πράσινες "κέρατο" Δύο κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ των γεύσεων του πέστο ρόκας και των κουκουναριών από τη μια και των γαρίδων που έχετε σοτάρει στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Λαζάνια Μπολονέζ είναι μια απ’ τις πιο λιχουδιαστές συνταγές της Ιταλικής κουζίνας, ορίζοντας την αίσθηση θαλπωρής και νοστιμιάς του σπιτικού φαγητού, του[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή η ανάρτηση ξεκινάει λίγο ανορθόδοξα και διαφορετικά απ’ τις άλλες κι αυτό γιατί έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ ευχάριστο. Όσοι από εσάς με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 400 γραμμ. ιταλικά λαζάνια 1/2 κιλό μύδια 1/2 κιλό κυδώνια 30 φύλλα βασιλικού (μέτρια φύλλα) 1 κουταλιά κουκουνάρι 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 1φλ.κριθαράκι μέτριο Λάδι Αλατοπίπερο 2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο 1κ.γλ.σκόρδο σκόνη 4κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη 2κ.σ.βασιλικός ξερός ή φρέσκος[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣπαγγέτι με Βούτυρο Βασιλικού Υλικά 125 γραμμάρια βούτυρο μαλακό ¼ φλιτζάνια φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος 1 μέτριο πράσο 1 μεγάλο κολοκυθάκι 400 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr