Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 103 συνταγές
ΝΙΌΚΙ ♦♦ GLI GNOCCHI, ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΜΩΒ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ♦♦ GNOCCHI DI PATATE VITELOTTE CON SALSA AGLI ASPARAGI, ΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // GNOCHI CON LA FIORETA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // GNOCHI CON LA FIORETA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // GNOCCHI ALLA ROMANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // STRASCINATE COI PEPERONI CRUSCHI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ♦♦ PASTICCIO DI RIGATONI, AL RAGU DI CARNE TRITA E MELANZANE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ♦♦ PASTICCIO DI RIGATONI, AL RAGU DI CARNE TRITA E MELANZANE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Νο II (ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ) ♦♦ PASTICCIO DI MACCHERONI AL RAGU DI CARNE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΣΑΝ ΜΟΥΣΑΚΑΣ ♦♦ PASTICCIO ALLE MELANZANE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ♦♦ PASTICCIO DI MACCHERONCINI CON FUNGHI E FORMAGGI, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ♦♦ PASTICCIO DI MACCHERONI
"ΣΟΥΦΛΕ" ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ Η άνοιξη έκανε αισθητή την παρουσία της και τα πρώτα ανοιξιάτικα λαχανικά έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους. Οι αγκινάρες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Μπήκαμε πλέον και στον Αύγουστο, τελευταίο μήνα διακοπών για πολλούς, αφου μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος αρχίζουμε συνήθως και ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Δίκαια θα αναρρωτηθήτε αν όντως χρειάζεται κάποιος να κάνει ανάρτηση για συνταγή "σπαγκέττι με σάλτσα ντομάτας"! Οταν είδα όμως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Ακόμη μια μακαρονάδα με καλοκαιρινό άρωμα! Αγαπημένα υλικά, σάλτσα ραγκού με κιμά και μελιτζάνες, συνδυάζονται υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤTΙ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Αγαπημένο υλικό η πάστα, οι μακαρονάδες αποτελούν σημείο αναφοράς των προσωπικών μας διατροφικών συνηθειών.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ" ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ "Καρμπονάρα" με εισαγωγικά, παρ' όλο που το μόνο που αλλάζει στην κλασσική συνταγή της καρμπονάρα είναι το αλλαντικό. Ο παστουρμάς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ Κριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά, το κριθαρότο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ! Για πρωτη φορα δοκιμασα καραβιδομακαροναδα στην εξαιρετικη ταβερνα του "Μανώλα" στην Αγια Κυριακη (Τρικερι) στο Πηλιο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ Μετα απο τα κανελονια με γεμιση κιμα , σειρα εχει μια συνταγη εξ'ισου δημοφιλης στην Ιταλια, αλλα λιγοτερο συνηθισμενη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Υπέροχα χυλωμένο ριζότο με την ακαταμάχητη γεύση της καρμπονάρα, φτιαγμένο με τα αυθεντικά υλικά της παραδοσιακής ιταλικής συνταγής. Μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ Αυτο το γευστικοτατο φαγακι, δημιουργηθηκε κατα τυχη, μια απο τις πολλες ημερες που ο χρονος πιεζε αδυσωπητα ... Λιγες γαριδουλες, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Δεν παρουσιαζει σημαντικες διαφορες με την ζυμη που παρασκευαζεται με την μαγια μπυρας, ως προς την συσταση και την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Το μυστικό για μια νόστιμη και απολαυστική πίτσα είναι τα λίγα και καλά υλικά. Ισως το πιό βασικό απο αυτά είναι η σάλτσα ντομάτας. Τώρα που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr