Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 2 κρόκους 150-200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (εξαρτάται από την υγρασία που έχουν οι πατάτες) 75 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣπιτικά Νιόκι πατάτας Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά 1 κιλό πατάτες 350γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό[...]
Πηγή: kouzzzina.grΟι vegan συνταγές για ζυμαρικά και ιδιαίτερα οι εύκολες και γρήγορες συνταγές ζυμαρικών είναι η αδυναμία μου. Το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο μοσχάρι κατσαρόλας είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ εύκολη και ιδανική για τον χειμώνα. Ο ζωμός από το μοσχάρι με[...]
Πηγή: alwayshungry.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH συνταγή που σας έχω σήμερα είναι του Πετρετζίκη από την εκπομπή Κάντο όπως ο Άκης. Σας έχω ξαναπεί ότι ο Άκης είναι ο σεφ που εμπιστεύομαι περισσότερο από[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΆλλοι τα λένε noodles πατάτας . Μοιάζουν πολύ και με τα νιόκι! Όπως και να τα πεις, είναι νόστιμα, εύκολα και θα τα έχεις κάνει με τα χεράκια σου. Εδώ σου[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html175 γρ. αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο αλάτι και πιπέρι τριμμένο μοσχοκάρυδο 500 γρ. πατάτες βρασμένες, και λιωμένες Για το σερβίρισμα: 25 γρ. βούτυρο 25 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝιόκι για πρώτη φορά στην ζωή μου έφαγα όταν ήμουν 16 χρονών, στο σπίτι της αγαπημένης μου θείας Πατρίτσια η οποία είναι από την Περούτζια της Ιταλίας. Η θεία[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr500 γραμμάρια πατάτες 120 γραμμάρια λευκό αλεύρι σκληρό ( η δόση δεν είναι απόλυτη, όσο περισσότερα υγρά έχουν οι πατάτες, τόσο περισσότερο αλεύρι πρέπει να[...]
Πηγή: sidagi.grΠαραδοσιακό ιταλικό ζυμαρικό με ξεχωριστη γεύση και υφή Τι χρειαζόμαστε: 4 μέτριες προς μεγάλες πατάτες 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 2 φλιτζάνια τζαγιού αλεύρι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr225 γρ. ξηρά νιόκι ή αχιβάδες 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι, κομμένες στα τέσσερα κατά μήκος 75 γρ. σαλάμι κομμένο σε λεπτές φέτες κομμένο σε κύβους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠριν μερικές μέρες ο άντρας μου έκανε δώρο ένα βαζάκι ελληνική τρούφα Πίνδου και ελαιόλαδο αρωματισμένο με αυτό το καταπληκτικό μανιτάρι. Στην Ιταλία είχαμε[...]
Πηγή: greekmasa.grTo rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για κομμάτι που βρίσκεται από τον έβδομο έως τον δέκατο τρίτο σπόνδυλο και δίνει το[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr