Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Υλικά Για τη γέμιση 600 γρ. παντζάρια ψημένα στο φούρνο 1 μεγάλη ρέβα βρασμένη στον ατμό 200 γρ. πατάτες βρασμένες στον ατμό 80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiYλικά Σκορπίνα, χριστόψαρο, γαρίδες, καβούρια και άλλα ψάρια ή θαλασσινά για την ψαρόσουπα Διάφορα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια (mirepoix) Ραβιόλια σπιτικά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο 500 γρ. μελιτζάνες φλάσκες 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 2 κρόκοι αβγών χτυπημένοι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚάποιες φορές όταν πέφτω πάνω σε άνθρωπο μερακλή, που κάνει απλά και νόστιμα πράγματα με τα χέρια του, πολύ το χαίρομαι. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣας αρέσουν τα ζυμαρικά; Θέλετε ένα πιάτο πανεύκολο, ταχύτατο και πολύ πολύ νόστιμο; Αυτή η συνταγή είναι ιδανική γιατί είναι απλή, έχει παραλλαγές και δεν την[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓια τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Μια αργοπορημένη ανάρτηση που οφείλεται στην αλλαγή τηλεφωνικού πακέτου που με κάνει να προσπαθώ να ποστάρω με ένα τραγικά αργό, φορητό Ίντερνετ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔημιουργόντας χειροποίητα ραβιόλια στο εστιάτοριο Monte Mare από τον ΣΕΦ Πάρη Κερασίδη
Μία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα σπιτικά ραβιόλια με τυρί. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλού αλεύρι νερό χλιαρό 1 ποτιράκι κρασιού λάδι αλάτι φέτα ή ότι άλλο τυρί θέλετε 100 γρ βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκους αυγών Αλάτι 110 ml νερό Για τη γέμιση 200 γρ. μαστέλο 1 ματσάκι βασιλικό 8[...]
Πηγή: megatv.com/cook