Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο 250 γραμμάρια κουβερτούρα 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος 4 κρόκοι αυγών 4 ασπράδια από μεγάλα αυγά 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΗ συνταγή είναι απο το περιοδικό gourme. Τι χρειαζόμαστε: 4 κρόκους αυγών 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο 250 γραμ. κουβερτούρα (65% περιεκτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr20 μεγάλες γαρίδες 15 γλυκά ντοματάκια 1 μέτριο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι μπράντι Πιπέρι Αλάτι 350 γρ. Ζυμαρικά Fettuccine Μπούκοβο Μαϊντανό Αγνό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4 κρόκους αυγών 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο 250 γραμ. κουβερτούρα (65% περιεκτ. κακάο ή περισσότερο) 3 κ.σ κρέμα γάλακτος 1 κ.σ μπράντι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤρελαίνομαι για άσπρη σάλτσα στα μακαρόνια!!! Παλαιότερα, τη θεωρούσα πολύ δύσκολη, αλλά όταν άρχισα να πειραματίζομαι μαζί της, κατάλαβα πως όχι μόνο είναι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχαμε προμηθευτεί ένα πακέτο δίχρωμα στριφτάρια από έναν μικρό παραγωγό ζυμαρικών, αρωματισμένα με σινάπι και σουμάκι. Αναζητούσαμε λοιπόν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΖυμαρικά που συνδύασαν γεύσεις νησιώτικες και θαλασσινές από δύο διαφορετικά μέρη, ήταν το πιάτο της χθεσινής μέρας. Από το πρόσφατο ταξίδι μας στην Βαρκελώνη,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 500 γρ. ταλιατέλες 1 κιλό μανιτάρια σε φέτες 3 φλ. κρέμα γάλακτος 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα ½ φλ. μπράντυ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: greekmasa.gr250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες ελαιόλαδο (1 κ.σ. + 2 κ.σ.) αλάτι πιπέρι 2 σκ. σκόρδο 1 κίτρινη πιπεριά τσίλι (½ + ½) 1 πράσινη πιπεριά τσίλι (½ + ½) 1 πορτοκαλί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί το κριθαράκι είναι το ιδανικό[...]
Πηγή: caruso.grΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 μεγάλο στήθος (φιλέτο) από κοτόπουλο 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο ξηρό 2-3 σκελίδες σκόρδο [...]
Πηγή: yumyum.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (2 μερίδες) 375 γρ φουζίλια 3 κουταλιές βούτυρο 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1/4 φλιτζ μπράντι 1/2 κουταλάκι καυτερή σος[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για 5-6 άτομα ½ κιλό σπαγγέτο Νο 6 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τη σάλτσα 600 γραμ διάφορα μανιτάρια 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες μεγάλες ή ριγκατόνι 50 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο 2 λουκάνικα 1/2 ποτηράκι μπράντι αλάτι Εκτέλεση: 1.[...]
Πηγή: yumyum.gr