Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μου αρέσει πολύ η ρόκα. Γι’ αυτό και την καλλιεργώ. Σήμερα έκοψα ρόκα και έχω διάθεση να την μαγειρέψω αλλά με έναν τρόπο που διατηρεί τα αρώματα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν έχετε βρεθεί σε κρητικό εστιατόριο, θα τα έχετε δοκιμάσει οπωσδήποτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα φρέσκα κρητικά ζυμαρικά και τα προτείνουν στα μενού τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ!! Είστε σπίτι..βράδυ και η κοιλίτσα γουργουρίζει και έχετε όρεξη για πίτσα;; Τι χρειάζεστε; Κατεψυγμένες πίτες για σουβλάκι ή φρέσκες. Σάλτσα[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τη ζύμη 2 αυγά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό (όσο πάρει) αλάτι Για την γέμιση 250 γρ κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ κιμά χοιρινό 2 μικρά κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδανική πίτσα για τους λάτρεις της μελιτζάνας! Πεντανόστιμη πίτσα και πολύ ιδιαίτερη! Τι θα χρειαστούμε: Υλικά για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΣούπα με ψητές ντομάτες και τορτελίνια Ο διάλογος που ακολουθεί είναι βασισμένος σε αληθινά γεγονότα και θα μπορούσε να αποτελεί μέρος στιχομυθίας που έχει[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grτορτελίνι σε ζωμό Τα σεβαλιέ ζυμαρικά ονόματι τορτελίνι περιέχονται στο γαστρονομικό τοπογραφικό της Emilia Romagna και πιθανότατα κατάγονται απ’ την Μπολόνια.[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά αλεύρι: 700 γρ. νερό: όσο πάρει αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού φέτα: 400-500 γρ. τυρί φέτα (τριμμένο) βούτυρο αγελαδινό: 1/2 φλιτζάνι λιωμένο Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΑν έχετε βρεθεί σε κρητικό εστιατόριο, θα τα έχετε δοκιμάσει οπωσδήποτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα φρέσκα κρητικά ζυμαρικά και τα προτείνουν στα μενού τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια συνταγή γεμάτη γεύση, ιδανική για ειδικές περιπτώσεις. Η γενναιόδωρη υφή της ζύμης των κανελονιών και η ευρεία κοιλότητα που τα χαρακτηρίζει είναι ιδανική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που αρκετός κόσμος ψάχνει, αποτελώντας την πιο δημοφιλή θαλασσινή εκδοχή κριθαρότου. Και δικαίως, μια και όταν[...]
Πηγή: caruso.gr1 χταπόδι μέτριο πιπέρι αλάτι 1 κύβο λαχανικών 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο 1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο 0.5 πακέτο μακαρονάκι κοφτό Οδηγίες 60 Minutes Καθαρίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσερή, γιορταστική, απίστευτα νόστιμη, η μακαρονοσαλάτα είναι η πεμπτουσία των καλοκαιρινών πιάτων με ζυμαρικά και μπαλαντέρ στη στρατηγική της κουζίνας όλο[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα ζυμαρικά στην Ποντιακή διατροφή Διατροφή και πολιτισμός - Ο πολιτισμός στον πλανήτη μας αρχίζει από τη στιγμή που ο άνθρωπος εξασφάλισε για τη διατροφή του[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr