Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι: 450 γρ. για όλες τις χρήσεις αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 5 κρόκοι ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grυλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (για ένα άτομο): για τα Ραβιόλια: ένα αυγό 100γρ αλεύρι για την γέμιση: 1 μανιτάρι πορτομπέλο 1 μανιτάρι πορτσίνι (και αποξηραμένο κάνει) μία σκελίδα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι: 450 γρ. για όλες τις χρήσεις αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 5 κρόκοι ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: icookgreek.comΜετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Μια αργοπορημένη ανάρτηση που οφείλεται στην αλλαγή τηλεφωνικού πακέτου που με κάνει να προσπαθώ να ποστάρω με ένα τραγικά αργό, φορητό Ίντερνετ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιατί μπορεί οι Ιταλοί να είναι μετρ των ζυμαρικών, όμως όταν οι Κύπριοι αποφασίσουν να κάνουν ραβιόλες, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Γεμιστά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο βίντεο παρακολουθούμε την διαδικασία δημιουργίας ζύμης, με σκοπό την χρήση της στις μηχανές iPasta - PastaPresto & Restaurant, για να φτιάξουμε μακαρόνια,[...]
Εάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας αρέσουν τα ζυμαρικά; Θέλετε ένα πιάτο πανεύκολο, ταχύτατο και πολύ πολύ νόστιμο; Αυτή η συνταγή είναι ιδανική γιατί είναι απλή, έχει παραλλαγές και δεν την[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr