Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ζυμαρικά που συνδύασαν γεύσεις νησιώτικες και θαλασσινές από δύο διαφορετικά μέρη, ήταν το πιάτο της χθεσινής μέρας. Από το πρόσφατο ταξίδι μας στην Βαρκελώνη,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ συνταγή είναι απο το περιοδικό gourme. Τι χρειαζόμαστε: 4 κρόκους αυγών 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο 250 γραμ. κουβερτούρα (65% περιεκτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤρίχρωμες ταλιατέλες Χριστουγεννιάτικες ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ Ιδιαίτερα νόστιμο γλυκό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή[...]
Πηγή: greekouzina.grYou are here: Home / Χριστουγεννιάτικα / Τρίχρωμες ταλιατέλες Χριστουγεννιάτικες 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά 4 κρόκους αυγών 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο 250 γραμ. κουβερτούρα (65% περιεκτ. κακάο ή περισσότερο) 3 κ.σ κρέμα γάλακτος 1 κ.σ μπράντι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤρελαίνομαι για άσπρη σάλτσα στα μακαρόνια!!! Παλαιότερα, τη θεωρούσα πολύ δύσκολη, αλλά όταν άρχισα να πειραματίζομαι μαζί της, κατάλαβα πως όχι μόνο είναι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχαμε προμηθευτεί ένα πακέτο δίχρωμα στριφτάρια από έναν μικρό παραγωγό ζυμαρικών, αρωματισμένα με σινάπι και σουμάκι. Αναζητούσαμε λοιπόν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο 250 γραμμάρια κουβερτούρα 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος 4 κρόκοι αυγών 4 ασπράδια από μεγάλα αυγά 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 500 γρ. ταλιατέλες 1 κιλό μανιτάρια σε φέτες 3 φλ. κρέμα γάλακτος 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα ½ φλ. μπράντυ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί το κριθαράκι είναι το ιδανικό[...]
Πηγή: caruso.grΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 μεγάλο στήθος (φιλέτο) από κοτόπουλο 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο ξηρό 2-3 σκελίδες σκόρδο [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (2 μερίδες) 375 γρ φουζίλια 3 κουταλιές βούτυρο 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1/4 φλιτζ μπράντι 1/2 κουταλάκι καυτερή σος[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για 5-6 άτομα ½ κιλό σπαγγέτο Νο 6 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τη σάλτσα 600 γραμ διάφορα μανιτάρια 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες μεγάλες ή ριγκατόνι 50 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο 2 λουκάνικα 1/2 ποτηράκι μπράντι αλάτι Εκτέλεση: 1.[...]
Πηγή: yumyum.gr