σοκολατοπιτα αργυρω | μπροκολο σουφλε | συκο μαρμελαδα | spare ribs | νηστισιμο σουφλε σοκολατας | φτερουγες κοτοπουλο στο τηγανι | κοτοπουλο γεμιστο με τυρια | τσιζκεικ με γιαουρτι και ζαχαρουχο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις αυγο

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κριθαράκι με κολοκυθάκια

υλικά γιά 6 άτομα (σαν πρώτο πιάτο) 2 φλ.τσ. κριθαράκι χοντρό 4 μέτρια κολοκυθάκια (αν υπάρχουν οι ανθοί, τους κρατάμε) 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα[...]

Λιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

H  αυθεντική ζύμη της ναπολιτάνικης πίτσας

Υλικά 1,7-1,8 κ. αλεύρι 1 λίτρο νερό 3 γρ. νωπή μαγιά μπίρας (ή 1γρ. ξερή) 50 γρ. αλάτι Εκτέλεση Διαλύουμε καλά το αλάτι στο νερό και κατόπιν προσθέτουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
“Σπαγγέτι” από κολοκυθάκια με σπανάκι και[...]

Υλικά 200 γρ. φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο σε πλατιές λωρίδες 3 μέτρια κολοκυθάκια πολύ φρέσκα και σφιχτά ⅓ φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Bouillabaisse Marseillaise "modern[...]

Yλικά Σκορπίνα, χριστόψαρο, γαρίδες, καβούρια και άλλα ψάρια ή θαλασσινά για την ψαρόσουπα Διάφορα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια (mirepoix) Ραβιόλια σπιτικά,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Ραβιόλι» με μελιτζάνες

Υλικά 1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο 500 γρ. μελιτζάνες φλάσκες 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 2 κρόκοι αβγών χτυπημένοι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 100 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Μακαρονάδα» από σουπιά, με ελαφρώς σκορδάτη[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 4 κορυφές μπρόκολου κομμένες σε μπουκιές 120 γρ. φρέσκια σουπιά καθαρισμένη Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.γλ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Κοχύλια" με γαρίδες, κολοκυθάκια και[...]

Υλικά 500 γρ. ζυμαρικό κοχύλι 300 γρ. κολοκυθάκια σε κύβους 2 εκ. 300 γρ. γαριδούλες βρασμένες χωρίς το κέλυφος 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 σκελίδα σκόρδο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μύδια σε σάλτσα ντομάτας με  ζυμαρικά

Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. μύδια ψίχα 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα 2 κουτ. σούπας κάππαρη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΜΕΝΟΥ 2: ΜΕΝΟΥ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ,[...]

ΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μακαρονάδα «αλά Βυζάντιον»

Συνταγή από την Αγγέλα Τσίτουρα. Υλικά 1 κιλό ντομάτες (ώριμες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες) 1/2 κιλό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 φλιτζ. τσαγιού βασιλικός[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μαγκίρι (παραδοσιακό ζυμαρικό και φαγητό της[...]

υλικά 1/2 κ. αλεύρι σκληρό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλ.τσ. νερό 1/2 κ.γ. αλάτι αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ξερός ανθότυρος τριμμένος παρασκευή Αναμειγνύουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο[...]

Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κόκορας κοκκινιστός με μακαρόνια

Υλικά για 4- 6 άτομα 1 κόκορας 1 ½ – 2 κιλά περίπου ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μακαρούνες με σιτάκα και "τσίκνωση"

υλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ιταλία: Πίτσα με αγκιναράκια φινόκιο και[...]

Εκτός από την classic ναπολιτάνα, πολύ δημοφιλής είναι και η pizza Bianca, χωρίς ντομάτα, με συνδυασμό τριών cult ιταλικών υλικών. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζυμαρικά "άνοιξη στο χειμώνα"

υλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοντά ζυμαρικά (φουζίλι, πένες, φιογκάκια κ.λ.) 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) 2 πιπεριές (κατά προτίμηση κίτρινη και πορτοκαλιά) 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαλλία: πίτσα με μπρι, σπαράγγια και καπνιστό[...]

Μία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau από τον σεφ[...]

Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κριθαρότο με τοματίνια, λιαστή ντομάτα και φέτα

υλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 12 τοματίνια 1/2 φλ.τσ. λιαστή ντομάτα από βάζο σε ελαιόλαδο, ψιλοκομμένη 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη 1 μεγάλο κρεμμύδι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαζάνια με λαχανικά

Υλικά Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Μερίδες: 4-6 • 1 κιλό λαζάνια • 3 μελιτζάνες «τσακώνικες»[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παπαρδέλες με αυγοτάραχο και λεμόνι

Υπάρχουν άπειρες συνταγές όπου μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το αυγοτάραχο. Η συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου του «Βαρούλκο» –με πετιμέζι, σόγια και δάφνη–[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Νιόκι με βούτυρο αρωματισμένο με φασκόμηλο

Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό φρέσκα νιόκι 4-5 κ.σ. ανάλατο βούτυρο 8-10 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα Ρετζάνο Παρασκευή Βράστε τα νιόκι σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βίδες με ντομάτα και τρίμμα από χωριάτικο ψωμί

Μια ηλιόλουστη, μαμαδίστικη, μεσογειακή μακαρονάδα. Υλικά για 6 άτομα) 650 γρ. βίδες 1 φραντζόλα χωριάτικο ψωμί (250 γρ.), χωρίς την κόρα 1/2 φλιτζ. έξτρα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κανελόνια με σπανάκι, τυρί και σάλτσα ντομάτας

υλικά 1 κουτί κανελόνια 1 κ. φρέσκο σπανάκι,καθαρισμένο 300 γρ. κατίκι 200 γρ. φέτα μαλακιά 4-5 κ.σ. βούτυρο μοσχοκάρυδο τριμμένο 5-6 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
“Ταλιατέλες” από καλαμάρι α λα καρμπονάρα

Υλικά 600 γρ. καλαμάρια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες, σαν ταλιατέλες 50 γρ. γκουαντσάλε(guanciale) ή παντσέτα καπνιστή ψιλοκομμένη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
“Σιδηρόδρομος” ψητός με κριθαρότο, μανιτάρια[...]

Υλικά 600 γρ. σιδηρόδρομο μοσχαρίσιο σε λεπτές φέτες 300 γρ. κριθαράκι 3 μανιτάρια πορτομπέλο ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy