Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
τορτελίνι σε ζωμό Τα σεβαλιέ ζυμαρικά ονόματι τορτελίνι περιέχονται στο γαστρονομικό τοπογραφικό της Emilia Romagna και πιθανότατα κατάγονται απ’ την Μπολόνια.[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που αρκετός κόσμος ψάχνει, αποτελώντας την πιο δημοφιλή θαλασσινή εκδοχή κριθαρότου. Και δικαίως, μια και όταν[...]
Πηγή: caruso.grτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ζυμαρικά στην Ποντιακή διατροφή Διατροφή και πολιτισμός - Ο πολιτισμός στον πλανήτη μας αρχίζει από τη στιγμή που ο άνθρωπος εξασφάλισε για τη διατροφή του[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr