Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
υλικά 500 γρ. μακαρόνια χοντρά (για παστίτσιο) 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο από ελιά 250 γρ. τρυφερό συκώτι μοσχαρίσιο ή συκωτάκια κότας 2 μέτρια κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά : 1 λευκή συναγρίδα βάρους 600 γρ ή οποιοδήποτε άλλο λευκό σφιχτό ψάρι 300 γρ μακαρόνι ή πέννες 1,75 φλιτζ τομάτες σε κονσέρβα 1 καρότο 1 κρεμμύδι [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: yumyum.grΚόκορας κρασάτος ή κόκορας κοκκινιστός ή κόκορας με σάλτσα ντομάτας στο τραπέζι, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χοντρό μακαρόνι και μεγάλη παρέα ή[...]
Πηγή: caruso.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr700 γρ καλαμάρια 500 γρ paccheri (αλλά και πολλού άλλοι τύποι ζυμαρικών από rigatoni και penne έως spaghetti) 3 σκελίδες σκόρδο 300 γρ μικρές ντοματούλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. σουπίτσες 250 γρ. καρδιές σέλερι ψιλοκομμένες 2 κρεμμυδάκια στιφάδου κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κουνέλι (ολόκληρο, κεφάλι και συκώτι συμπεριλαμβανομένων) 300 γρ πέννες, λείες εξωτερικά, χωρίς ρίγες (μωρέ και 400 ή και 500 γρ, αν το μαγειρέψουμε αλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 3 σουπιές με το μελάνι τους 400 γρ. χοντρά μακαρόνια 300 γρ. κρεμμύδια άσπρα 4 μικρές ντομάτες Μαϊντανός Σκόρδο ελαιόλαδο Αλάτι - Πιπέρι[...]
Πηγή: sidages.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4 άτομα 3 σουπιές με το μελάνι τους 400 γρ. χοντρά μακαρόνια 300 γρ. κρεμμύδια άσπρα 4 μικρές ντομάτες Μαϊντανός Σκόρδο ελαιόλαδο Αλάτι - Πιπέρι σε[...]
Πηγή: sidagi.grΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Με την νέα χρονιά ξεκινάει ακόμη ένα πλούσιο μενού από την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare . Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.gr